CURSURI GRATUITE DE ÎNOT PENTRU ELEVII DIN MIOVENI

Primăria Mioveni și Societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni au continuat și în acest an, parteneriatul încheiat cu școlile din oraș, care presupune oferirea gratuită a unei sesiuni de 12 ședințe de înot pentru de elevi, aceștia fiind grupați în funcție de vârstă și de programul școlar.

CURSURI GRATUITE DE ÎNOT PENTRU ELEVII DIN MIOVENI

 Societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni pune la dispoziția elevilor și mijloc de transport, gratuit, pentru deplasarea către și dinspre Bazinul Didactic de Înot.

În prezent, prima serie care numără 100 de elevi de gimnaziu de la școlile “George Topârceanu”, “Liviu Rebreanu” și “Iulia Zanfirescu”, vor desfășura în perioada 17 octombrie 2016 – 20 ianuarie 2017, cele 12 cursuri de înot și inițiere.
Toate activitățile din cadrul Bazinului Didactic de Înot Mioveni se desfășoară sub îndrumarea a doi instructori specializațși sub supravegerea unui salvamar și a două asistente medicale.
 
Mai multe informații puteți afla la numerele de telefon 0725.104.856 sau 0348.807.080și accesâd site-ul la adresa www.bazinuldeinotmioveni.ro .