CS Dacia Mioveni urcă pe podium, la Campionatul Naţional de Înot

Așa cum vă informam, înotătorii CS Dacia Mioveni 2012 se află la Bacău, unde este în plină desfășurare Campionatul Național de Înot, în bazin de 50 de metri, Seniori, Tineret și Juniori. Concursul se desfășoară în perioada 21-25 martie.

CS Dacia Mioveni urcă pe podium, la Campionatul Naţional de Înot

 La această competiție, cea mai importantă în bazin de 50 de metri, participă peste 400 de sportivi, de la 57 de cluburi din țară. 

CS Dacia Mioveni 2012 participă cu 8 juniori: Mitu Andra, Diculescu Alexandra, Mandruța Bianca, Ilie Ioana, Voican Rareș, Duțulescu Andrei, Șipoteanu Alexandru și Dragomir Alexandra.
Înaintea competiției, antrenorul Viorel Ciobanu ne declara că are ca obiectiv calificarea în finale, dar că îndrăznește să spere și la medalii. Chiar și în condițiile unei concurențe foarte puternice, speranțele i-au fost răsplătite, pentru că micul club din Mioveni are, după primele două zile de concurs, patru medalii.
Mitu Andra a cucerit bronzul la tineret și la juniori în proba de 1500 metri liber,  Alexandra Diculescu  a obținut tot bronz, la proba 200 metri fluture, juniori, iar Ștafeta 4X200 M Liber Fem. Juniori (Ioana Ilie, Mitu Andra, Bianca Mindruța și Alexandra Diculescu) a obținut medalia de bronz.
Concursul continuă până duminică, așa încât, e posibil să apară și alte surprize plăcute pentru clubul din Mioveni.