Sâmbătă, Mioveniul va găzdui meciul dintre Ungaria și Serbia!

Reprezentativa U19 a României, formată din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 1999, participă în perioada 21-27 martie la Turul de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European U19, care se va desfășura în Finlanda. Turneul este găzduit de România, iar unul dintre meciuri este programat să se dispute pe Stadionul Orășenesc Mioveni.

Sâmbătă, Mioveniul va găzdui meciul dintre Ungaria și Serbia!

 Sâmbătă 24 martie, de la ora 14.30, naționalele U19 ale Serbiei și Ucrainei vor căuta drumul spre calificare, pe gazonul stadionului din Mioveni. Iubitorii fotbalului sunt așteptați în tribune, intrarea fiind gratuită, în baza unui bilet cu valoare zero, care poate fi procurat de la casieriile stadionului. 

Merită menționat și faptul că din Lotul României U 19 face parte și mijlocașul Lazăr Rareș, component al echipei CS Mioveni, care a fost din nou convocat de selecționerul Adrian Boingiu. în primul meci disputat ieri naționala României a învins Serbia cu scorul de 4-0.
 
Toate partidele României vor fi transmise în direct pe pagina de facebook a echipei naționale și pe canalul de YouTube FRF TV