Primar Aninoasa: ‚M-a sunat PROSTU’ ăla de primar, ce m-a enervat!

Încă primarul comunei Aninoasa, Ştefan Benonie s-a supărat rău pe un vecin. Dar nu orice vecin, ci un vecin tot primar şi el. Mai exact pe primarul din localitatea alăturată – Bălileşti. Benonie spune că nu vrea să mai audă de el, ba chiar l-a şters din inimă şi telefon.

Primar Aninoasa: ‚M-a sunat PROSTU’ ăla de primar, ce m-a enervat!

Contactat telefonic pentru un alt subiect, primarul din Aninoasa face o mişcare verbală neaşteptată şi sare ca un acrobat al cuvintelor, în mijlocul discuţiei, la un alt subiect – primarul Victor Catalin Turturică de la Bălileşti: „Aşa m-a băgat un prost de primar că am vorbit eu în numele lui – n-am vorbit bă eu în numele tău - dar ce m-a enervat, i-am şters şi numărul de telefon...un primar de aici, de lângă mine, dacă mă mai enervez rău îi dau şi numele!” (n-r. lucru pe care l-a şi făcut)

 

Năuciţi încă de lovitura lingvistică primită din senin, întrebăm: Dar de ce dom’ primar, cu ce v-a supărat?

Am văzut că a inaugurat nu ştiu ce dracu pe la o şcoală, a început şi asta ca ăia cu wc-urile...inaugurează dracu orice. Eu am alergat după proiecte, n-am stat gură cască ca alţi primari pe la Consiliul Judeţean, nu mi-a făcut nimeni lucrările în comună, nici domnul preşedinte (n.r Dan Manu-preşedinte Consiliul Judeţean Argeş) nici nimeni şi nu fac inaugurări... Eu sunt primarul cu două primării! Dar prostu’ ala de primar m-a enervat rău...să scrii asta cu primarul!” – revine Benonie la ce-l durea.

Ştim că discuţia este cam neclară şi motivul discordiei a rămas tot în ceaţă, de la ce se-or fi luat ei... când se-or împăca.... nu ştim, dar în ceva tot este limpede primarul de la Aninoasa: penibilitatea inaugurărilor cu fast din comune, unde şefii de la CJ se plimbă cu o foarfecă în mână pentru a tăia panglici la nişte obiective de mare importanţă. Cum ar fi puntea aceasta din materialul    

 

Mândri că suntem argeşeni, veşti bune: s-a mai INAUGURAT o PUNTE!

 

      unde bieţii inauguratori de meserie stau înghesuiţi pe o punticică, mai să se accidenteze în foarfeca sau după cum se poate observa în acestă fotografie de colecţie, unde preşedintele CJ Dan Manu este aşteptat cu pâine şi sare de nişte copilaşi îmbrăcaţi tradiţional, întocmai ca Ceauşescu pe vremuri.  Pe de altă parte, primarul de la Aninoasa nici nu va mai avea prilejul să ţină foarfeca în mână, poate doar forfecuţa, deoarece ANI l-a găsit incompatibil, urmând ca de Paşti să spună adio primăriei. Sau celor două primării...