PITEŞTI: Un tânăr profesor lovit de BOALĂ are nevoie de noi!

La numai 33 de ani, o vârstă biblică - cea a lui Iisus în patimi, un tânăr profesor din Piteşti are nevoie de un miracol. Alexandru se luptă cu o boală cruntă, care nu ţine cont de nimic… dar noi o putem învinge. E profesor, tânăr şi fără nicio vină în suferinţă. Are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi!

PITEŞTI: Un tânăr profesor lovit de BOALĂ are nevoie de noi!

Amintindu-ne dureros de versurile lui Eminescu: “Nu credeam să-nvăţ a muri vrodată; Pururi tânăr, înfăşurat în manta-mi…” cu siguranţă nu vom rămâne indiferenţi la această lovitură mârşavă a bolii dată unui semen. Alexandru Păușescu este  profesor de istorie din Pitești,  în vârstă de  numai 33 de ani, și are nevoie de noi. Și generații de elevi au nevoie de el.

În urmă cu doar câteva luni, Alexandru a fost diagnosticat cu o formă severă de cancer, singura lui şansă la viaţă fiind o intervenţie la clinica ANADOLU -  TURCIA. Operaţia şi tratamentul costă peste 20.000 euro, o sumă de care familia nu dispune,.

 

Alex MERITĂ, TREBUIE să fie ajutat. Cei care doresc  să contribuie din puţinul lor la salvarea unui dascăl de viitor pentru şcoala naostră o pot face în contul RO96BRDE030SV71917620300, deschis la BRD.

 

 

 

Împreună îl putem ajuta pe Alex!