Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi LIMBA RUSĂ la Piteşti!

Limba în care Dostoievski, Tolstoi sau Gogol au lăsat lumii capodopere fără egal în literatura universală, limba în care s-au relevat mari descoperiri ştiinţifice sau s-a spus pentru prima dată “Bună ziua!” spaţiului cosmic – rusa- poate fi redescoperită acum şi la Piteşti. După ce decenii s-a aflat într-un con de umbră, întreg mapamondul a rescoperit bijuteria lingvistică a neamului slav, asta şi datorită creşterii influenţei ruseşti în mediul economic, geopolitic şi bineînţeles artistic.

Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi LIMBA RUSĂ la Piteşti!

După mult timp, cineva readuce în prim plan şi în Argeş, limba rusă. AEDSA Language Services organizează la Piteşti cursuri de limba rusă.

Toate categoriile de vârstă pot participa în iniţierea în limba rusă care câştigă tot mai mult teren între vorbitorii de alte limbi înafara celei native, din întreaga lume. Profesorii AEDSA spun că aceste cursuri se adresează copiilor începând cu vârsta de 6 ani și până la adulți. Scrierea chirilică este o adevărată provocare, tocmai în acest lucru constând frumuseţea ei, mai ales pentru un popor latin. Ca să nu mai amintim de beneficiile aduse de cunoşterea dialectului răsăritean, într-o globalizare tot mai accentuată a societăţilor şi a recunoaşterii de care se bucură Rusia în întreaga lume, datorită resurselor naturale, a dezvoltării economice şi a poziţiei sale geo-militare.

 

Pentru inscrieri şi informaţii suplimentare puteţi suna la numărul de telefon:

 

0728.511.844. Удачи! (Mult succes!)