Lucrezi la CJ Argeş şi ai mult timp liber? Laudă-te pe Facebook!

Reprezentanţilor Consiliului Judeţean Argeş (CJ) nu le mai ajung laudele. Şi cum ele întârzie să apară de la cetăţeni, iar ziua de luni este una când nici iarba nu creşte, aleşii noştri şi-au luat un răgaz la birou şi au postat materiale apărute în presă. Laudative, bineînţeles. Prima la defilarea mediatică: Simona Brătulescu, vicepreşedinte al CJ Argeş, îndeaproape urmată de un coleg de muncă.

Lucrezi la CJ Argeş şi ai mult timp liber? Laudă-te pe Facebook!

Ca să fie clar pentru toată lumea, vicepreşedintele CJ Simona Brătulescu a postat  pe Facebook un facsimil după un material apărut într-un ziar din Piteşti. De aici aflăm, că tânărul vice are doar 36 de ani, dar are convingeri liberale neabătute, deşi este preşedinte ALDE Argeş şi se află într-o alianţă cu social-democraţii de la PSD. Să fie convingeri, dar să ştim şi noi, mai ales când sunt “neabătute.” Tot din ce a postat domnia sa pe Facebook mai aflăm că “nu contestă că este foarte tânără, poate prea tânără pentru gusturile unora.” Acum, nu încercăm să aflăm care sunt gusturile în materie de etate la Consiliul Judeţean Argeş, şi după toate scandalurile din România legate de pedofilie, nici nu îndrăznim.  Nu spune însă nimic despre realizările la cultură, domeniul pe care îl păstoreşte, dar ce ar fi de spus? Două cencerte moca şi nişte angajări politice fac doar subcultură. O lăsăm pe Simona Brătulescu să-şi admire postarea şi trecem la un coleg de-al dumneai, consilierul judeţean Marian Clipici.

Având în faţă exemplul luminos al şefei sale, consilierul PSD Marian Clipici nu se lasă mai prejos şi posteză şi el o copie a unui material laudativ apărut în presă. Astfel, cei care nu-l cunosc, deşi ne îndoim că a intrat într-un con de notorietate, află că Marian Clipici este de asemenea foarte tânăr (39 de de ani), sperăm că nici el prea tânăr după gusturile unora, şi că este preşedintele Comisiei pentru Atragerea de Fonduri Europene. Da, se pare că există aşa ceva în Argeş. Clipici îşi face “autocritica” şi spune despre persoana sa că: “Cele mai importante realizări ale mele pe anul 2017, ar fi că, prin seriozitatea pe care am dovedit-o….am putut să ducem la îndeplinirea mai multe proiecte.” Aşa a zis “la îndeplinirea MAI MULTE PROIECTE.” Şi aminteşte el aici de programul destinat primăriilor PNDL 2, fără a aminiti şi meritul primarilor şi a echipei lor la realizarea proiectelor pentru comunităţile pe care le administrează şi pentru care au primit finanţare. Dar, primarii, sunt nişte troglodiţi în cizme de cauciuc şi n-au pantofi şi sacouri de firmă. Bleah! Şi mai zice Marian Clipici că şi anul asta vrea să atragă multe, multe fonduri europene. Ce bine, ne gândeam că succesul fulminant de anul trecut când a plouat cu bani europeni, i-a creat o autosoficenţă şi că anul acesta se lasă pe tânjeală.

Noi ne bucurăm că în Argeş mai există tineri cu iniţiativă şi implicare în viaţa politică şi administrativă a judeţului care să fie şi promovaţi şi, da,  este nevoie de viziune nouă, de curaj şi pregătire temeinică dar lăsaţi poporul să vă recunoască meritele. Postarea cu mâna dumneavoastră a unor astfel de materiale denotă cel puţin lipsă de eleganţă şi dacă vreţi, de modestie. Urmează să vă daţi singuri like şi share. Veţi posta, cumva, şi materialele în care sunteţi criticaţi fără patimă şi interese? Vom vedea

Foto preluate de pe Facebook