Târgul de Crăciun Mioveni își va deschide porțile

Centrul Cultural Educativ împreună cu Primăria Orașului Mioveni invită toți locuitorii urbei și nu numai, la cea de-a doua ediție a Târgului de Crăciun Mioveni, care își va deschide porțile în data de 15 decembrie pe platoul din Centrul Civic într-un decor de poveste care va aduce magia sărbătorilor de iarnă în sufletele celor care-i trec pragul.

Târgul de Crăciun Mioveni își va deschide porțile

 În perioada 17-19 decembrie  începând cu ora 18.00, scena Târgului de Crăciun va găzduii o serie de artiști de diferite genuri muzicale, de la pop-dance la muzică folclorică.

Primele două seri vor fi dedicate muzici ușoare, unde ne vor încânta: Irina Rimes, Liviu Teodorescu, Elena Ionescu, Edward Sanda, alături de artiștii locali: Ștefania Voicu, Andra Oproiu, Claudia Ghena, Valentin Poenariu și nu în ultimul rând The Slide Down.
Ultima seară va fi dedicată iubitorilor de muzică populară, unde Maria Constantin, Claudia Ghițulescu, Nicolae Datcu împreună cu Alexandra Păunoiu, Izabel Cristescu și Georgian Birceanu, vor încinge atmosfera de petrecere.