Steaua sus supune - Cătălin Rădulescu! Argeşul frumos, România...

Stima noastră şi mândria (Argeşului), deputatul Cătălin Rădulescu are păreri! Nu din alea fantasmagorice, aşa cum s-ar crede, ci (im)pertinente şi expuse în presă. Dintr-un motiv care ne rămâne necunoscut, Cătălin Rădulescu atrage atenţia, ca un băiat din colţul blocului care se ia de femeile ieşite de la schimbul doi. Acum se ceartă (şi) cu premierul României. Şi nu pe Facebook unde îl întâlnim sub suavele cuvinte: „Fă, curvo, ce urâtă eşti”

Steaua sus supune  - Cătălin Rădulescu! Argeşul frumos, România...

Cel care este denumit “Steaua Sudului”, cel care le promitea marea cu sarea primarilor din Argeş, dându-le mai mult fiere, decât miere, această victimă a hoţilor care reclamă că tâlharii (aici e un paradox pentru un condamnat ca el) i-au furat “gipanul”. În fine, cel care se certa cu ziaristele pe care le făcea în public “proaste” şi întreba înfrigurat: “De ce curv… ele alea nu-mi publică comunicatele de presă?” (n.r- nişte fete din presa locală), se vrea din nou revoluţionar. De data aceasta de catifea, că i-a luat Poliţia puşca AKM şi nu mai are cu ce să tragă. Aşa că o dă, din nou, pe oral.

 Iată ce spune primul revoluţionar al ţării, despre situaţia actuală din sânul partidului care l-a consacrat, PSD: ”Eu urăsc aceste manifestări. Problema e că aceste lucruri care trebuiau discutate în partid ies public şi nu sunt normale, nu trebuie discutate decât în cadrul partidului. Dacă în partid se hotărăşte într-un anumit fel, trebuie să te supui. Nu-ţi convine, indiferent că eşti premier, îţi dai demisia şi pleci, dacă nu vrei să faci cum hotărăşte partidul. Aici nu e pe concurs”., notează Institutiilestatului.ro.

Adică, tocmai Cătălin Rădulescu căruia îi sună tinichelele de coadă mai ceva ca Big Ben-unul, săvârşindu-se politic de la infracţiuni economice la tentativă de viol, de la jigniri “delicate” la minciuni “neelegante”, de la agăţat vulgar pe Facebook , la ameninţări cu puşca…a ieşit în fruntea ţării ca p…ădurarul în faţa primejdiei. Şi totuşi, nu putem să nu remarcăm anduranţa acestui ales al neamului în faţa penibilului. Majoritatea dintre noi a trecut prin momente penibile ca adolescenţi sau tineri, ştiţi dumneavoastră, acele momente când îţi era ruşine să ieşi a doua zi de sub pătură, şi ne juram că nu mai facem. Dar nu şi el, el nu, el a persistat în penibil indiferent de moment, situaţie şi vârstă! El este cel care a luptat împotriva tuturor legilor bunului simţ, sfidând mândru Codul Penal.

Are zeci de amenzi rutiere, dar nu-i pasă…el RULEAZĂ! Orice! Pe el, spune legenda, ca l-au călcat până şi mascaţii, dar nu-i pasă, el are bodyguard! Cătălin Rădulescu, tu eşti eroul nostru, un om care a demonstrat că penibilitatea nu are vârstă, este doar o stare…pentru cine e în stare! Îndrăzneşte să crezi, este posibil! Iar un astfel de om trebuia să se nască pe un pământ binecuvântat de Dumnezeu: Argeş, unde un alt roman Petre Ţuţea exclama: “Am stat 13 ani în temniţă pentru un popor de idioţi!”