Meteo. Previziuni pentru această iarnă

Directorul executiv al Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Florinela Georgescu, a declarat la TVR că în următoarele zile vremea se va răci considerabil, iar iarna care bate la uşa ar putea fi una a extremelor. În Argeş, în zilele de 17 şi de 18 noiembrie maximele vor atinge, în medie, doar 7 grade.

Meteo. Previziuni pentru această iarnă

“S-ar putea să ne aştepte o iarnă a extremelor, a trecerilor, într-un timp scurt, de la un regim de vreme la altul şi foarte posibil ca semnele cele mai severe ale vremii să apară în a doua jumătate a anotimpului”, a explicat specialistul.

 În Argeş, în zilele de 17 şi de 18 noiembrie maximele vor atinge, în medie, doar 7 grade. În intervalul 19 – 21 noiembrie vremea se va încălzi uşor până la o medie a maximelor termice de 10 …11 grade, iar între 22 şi 26 noiembrie vor fi maxime de 7…9 grade. Minimele vor scădea treptat, de la o medie de 7…8 grade la începutul intervalului, până la 1 grad, în ultimele zile. Probabilitatea mai mare de apariţie a ploilor, slabe, va fi în zilele de 16 şi de 17 noiembrie şi după data de 20 noiembrie.