Corigenţi la admnistraţie. Ciupercuţa din Trivale SE DĂRÂMĂ!

Momentulzilei.ro a atras de nenumărate ori atenţia asupra stării în care se află „Ciupercuţa” din Parcul Trivale. Şi vara, dar şi iarna am scris despre aceast uitat simbol al oraşului, lăsat în paragină. Ba mai mult, după alegerile din 2016 am smuls promisiuni şi de la primarul Cornel Ionică, dar şi de la consilieri, că bătrâna construcţie care a adăpostit de ploaie şi arşită generaţii de liceeni, şi le-a ascultat poveştile, va intra în reabilitare. Iarna vine din nou, iar „Ciupercuţa” e şubredă

Corigenţi la admnistraţie. Ciupercuţa din Trivale SE DĂRÂMĂ!

Nu mai dăm link-urile cu ce am scris până acum, ne este nouă jenă de cât am bătut apa în piuă cu acest subiect. Reporterii noştri au ridicat problema şi la conferinţele de presă de la Primăria Piteşti, şi la întâlnirile consilierilor locali cu cetăţenii cartierului Trivale şi în ciuda promisiunilor, nu s-a întâmplat nimic. Ba din contră, „Ciupercuţa” arată chiar mai rău. O regăsim la fel de tristă, dar pe poziţii...ca o redută a civilizaţiei în faţa administraţiei. Domnilor, între două găuriri ale trotuarelor, chiar nu s-a găsit timp şi o mână de ceva care să cârpească şi „Ciuperca” din Trivale?

Adică, la cât lemn se defrişează în Argeş, nu s-au putut lua, după lege, evident, câteva scânduri şi pentru acest loc minunat, unde, cândva cânta fanfara, şi unde tinerii fumau şi îşi ţeseau poveştile departe de ochii celor maturi? Dar dacă n-aţi făcut liceul la Piteşti (seralul nu se pune) ...e de înţeles, nu vă doare, dumneavoastră aveţi o obesesie pentru betoane. Ca să vă mai reamintim că aici, în Pădurea Trivale, un adolescent a creionat o operă-capodoperă, credem că e târziu... Şi totuşi, este vorba despre Ion Minulescu, „Corigent la limba română”...bine că nu la administraţie.

Noi vom continua să fim „penibili” în abordarea subiectului, iar când se va dărâma definitiv, ei, bine, atunci dumneavoastră veţi ridica din umeri, amnezici la promisiunile pe care le-aţi făcut, iar noi, piteştenii vom pierde o fărâmă din tinereţea noastră. Dar nu vă vom uita!