Huliganii atentează la siguranţa copiilor, parc de joacă...

Un parc de joacă din Războieni a fost vandalizat de persoane rămase deocamdată necunoscute. O comisie a Primăriei Municipiului Pitești care verifica mai multe cartiere ale orașului, a descoperit că toate coșurile de gunoi amplasate în parcul de pe strada Burebista, în apropierea blocurilor H1-H5 au fost rupte și trântite la pământ.

Huliganii atentează la siguranţa copiilor, parc de joacă...

 În ultimul an, municiaplitatea a renovat mai multe parcuri de joacă din Piteşti şi a construit altele noi, dotate cu echipament adecvat pentru joaca celor mici. Din păcate, există şi oameni care nu se gândesc la banii, până la urmă şi ai lor, investiţi în aceste locuri de joacă, şi nici la copiii care îşi găsesc locul preferat vandalizat. Nu este prima dată când parcurile de joacă din Piteşti sunt ţinta unor astfel de atacuri, de multe ori toboganele şi alte echipamente fiind rupte.

Deocamdată, primăria a dispus în cazul parcului din Războieni, înlocuirea acestora și demararea unei verificări în vederea descoperirii celor care au distrus bunurile publice. Municipalitatea face un apel către cetățeni să semnaleze actele de violență sau huliganism care au drept consecință afectarea sau distrugerea bunurilor de interes public.