Mândri că suntem argeşeni, veşti bune: s-a mai INAUGURAT o PUNTE!

De pe Facebook aflăm că preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, a mai inaugurat ceva. O punte. Este a doua mare reuşită a acestei administraţii PSD-ALDE, într-un timp foarte scurt, după inaugurarea podului de la Vultureşti. La tăierea de moţ (panglică), a fost prezent şi prefectul judeţului, o apariţie exotică, aceasta rara avis a administraţiei, pe numele său, Emilian Dragnea, dacă ne amintim bine cum îl cheamă...

Mândri că suntem argeşeni, veşti bune: s-a mai INAUGURAT o PUNTE!

De mai bine de o lună, Consiliul Judeţean Argeş nu mai ţine conferinţe de presă. Nu că inainte le-ar fi comunicat ceva cetăţenilor, durau vreo 15 minute, dintre care 10  îi erau atribuite noii patroane a artelor şi culturii, Araxy Negoşanu, şefa de la cultură. In celelalte cinci, preşedintele Dan Manu se încrunta la presă, se înroşea de nervi dacă se adresa vreo întrebare şi se încheia prematur cu: „Dacă nu mai sunt întrebări, vă mulţumim, o zi bună!”. Noroc cu Facebookul, de unde şi presa şi alegătorii află ce a mai făcut conducerea judeţului. Spre exemplu, acum afăm că Dan Manu şi prefectul Emilian Dragnea au inaugurat o punte, peste râul Circinov, undeva pe lângă Topoloveni. Da, domne, o punte! De ce râdeţi? Sau v-aţi amintit şi dumneavostră spumosul dialog din filmul „Astă seară dansăm în familie”? Redăm textual, vorba lui Dem Rădulescu:

-„Ce poduri ai mai inaugurat, domnule, că nu te-am mai văzut de mult?”(n.r-presa vă simte lipsa, domnule preşedinte, doctor Dan Manu)

_”Poduri peste suflete, copile!”

Tot un pod, săptămâna trecută, a inaugurat Dan Manu şi la Vultureşti. Cu această ocazie el a creat o punte peste trei administraţii, deoarece podul de Vultureşti a fost început de  Constantin Nicolescu, continuat de  Florin Tecãu şi cu finalizare la Dan Manu. Să se bucure şi asta micu’.

În rest, conducerea Consiliului Judeţean Argeş se mai ocupă cu zilele de comună.  Sunt ahtiaţi după întâlnirile cu ţăranii argeşeni pe pe care îi salută de la înălţimea scenei,  de unde le ţin un monolog sforaitor, întocmai ca măsurile pe care le iau pentru sprijinirea agriculturii, dezvoltarea infrastructurii rurale, şi ajutorul oferit primarilor care se fac preş când descalecă domniile sale în localităţile lor. Dacă nu-i ştiţi încă cum arată, nu-i bai, că-i recunoaşteţi sigur dacă îi vedeţi prin localităţile dumneavoastră: au o mimă serioasă, fruntea încruntată de grijile pentru popor ce le-apasă umerii şi mâinile încleştate pe microfoane. Sunt ei, şefii de la Consiliul Judeţean Argeş cu o ceată de  trepăduşi după ei, care se hrănesc din banii dumneavoastră.

Între timp, drumurile din Argeș arată așa...