Hal de DRUM - Doar cu barca îl treci. Mulţumim, iubiţi conducători

Acesta este sau mai bine zis se intenţionează a fi drumul judeţean dintre localităţile argeşene Albota şi Poiana Lacului. În realitate este o succesiune de cratere care după ploaie se umplu cu apă şi noroi. Slavă Domnului că aleşii noştri de la Consiliul Judeţean nu obişnuiesc să bată drumurile judeţului, cu excepţia când sunt „obligaţi” să participe la zilele de comună, că altfel ar fi fost purtaţi (în penibil) cu barca, întocmai ca liderii lor: Victor Ponta şi Liviu Dragnea.

Hal de DRUM - Doar cu barca îl treci. Mulţumim, iubiţi conducători

Noua conducere a judeţului, pe care nu o mai nominalizăm cu nume şi prenume, după ce a câştigat alegerile din 2016 a inaugurat cu surle şi trâmbiţe Staţia de Asfalt de la Căteasca, despre care spusese că a zăcut nefolosită de cei care conduseseră Consiliul Judeţean Argeş până atunci. La momentul acela, conducătorii noştri au promis că de acum va curge…asfaltul şi că drumurile vor fi ca-n palmă, acum că CJ are propria staţie de asfalt şi judeţul un preşedinte şi doi vici de mare angajament administrativ. Dar să ne reamintim, şi mai ales să le reamintim, discursul:

 

 “Staţia are o capacitate de producţie între 50 şi 60 tone de asfalt pe oră, putând ajunge până la un maximum de 64 tone/oră. Avem drumuri suficiente de întreţinut, de plombat, de făcut sau refăcut covoare  asfaltice. Prin intermediul dv, al jurnaliştilor, le transmit tuturor argeşenilor că este un nou început şi că una dintre marile priorităţi pe care noi le avem în atenţie înseamnă infrastructura, drumurile. Iată că la scurt timp după alegerile locale din iunie, ne ţinem de cuvânt, o dovadă fiind chiar ceea ce s-a întâmplat aici, la Căteasca – pornirea staţiei de asfalt”, declara Dan Manu.

 

Iar aceasta este REALITATEA!