Şeful judeţului, despre mărirea lefurilor CJ: ’Nu vă convine, la..

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Înainte de orice şedinţă a CJ, proiectele de hotărâre se dezbat în comisii de specialitate din care fac parte şi consilierii județeni. Aici se supune spre dezbatere temele propuse, urmând a se stabili utilitatea lor, sau din contră, să primească aviz negativ. La aceste comisii, singurele unde opoziţia mai are voie să ia cuvântul, prin decizia preşedintelui Dan Manu, a fost interzisă prezenţa presei, după ce locuitorii judeţului au fost informaţi asupra unor proiecte de hotărâri cel puţin dubioase. Cu toate acestea, câţiva participanţi la dezbaterea privind majorarea salariilor ne-au povestit cum au decurs ostilităţile:

“Noi le-am zis că nu este normală această mărire, am cerut explicaţii, pe baza la ce cresc atât de mult, în condiţiile în care în Argeş nu se mai dezvoltă nimic, care este justificarea? Am făcut scandal, le-am zis de la obraz…bineînţeles că cei din PSD şi ALDE nu ziceau nimic. Oricum, în comisii vorbeşte doar Manu (n.r Dan Manu, preşedinte CJ Argeş). Şi Manu ne-a zis: <>. Dar el are maşinăria de vot, practic nici nu ia în seamă întrebările celorlalţi. L-am întrebat de ce şi-a făcut salariul 13 000 lei, de ce nu 12 000 lei sau 15 000, pe ce creştere economică se bazează, ne-a ignorant. Nu ştiu unde se va ajunge, situaţia este gravă…”

 

Aşa arată acum salariile angajaţilor CJ Argeş:

_  11.513 lei – secretarul judeţului

_  11.412 lei – arhitectul şef

_ 11.035 lei – directorul executiv

_ 10.150 lei – pentru funcţia şef de serviciu

_ 9.425 lei – pentru fiecare şef de birou

_ 7.004 lei – pentru funcţia de auditor superior

_ 5.003 lei – vor avea consilierii, consilierii juridici şi inspectorii principali

_ 3.451 – vor avea referenţii

_ 2.683 – vor avea şoferii

De asemenea, pentru fiecare funcţie de execuţie, se adaugă gradaţia de vechime.

”Ce mai vine la execuţie, mai puţin la conducere, este gradaţia de vechime. Dacă facem un calcul, pe fiecare funcţie, grad, gradaţie este 22,5 aplicat la fiecare sumă” a spus Eliza Rădulescu, şeful serviciului Resurse Umane. Aceasta a mai adăugat că angajaţii CJ vor beneficia şi de un spor de CALCULATOR! Preşedintele Dan Manu va avea un salariu de 13.000 pe lună.

 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top