O suprafața de 9000 de metri pătrați a fost defrișată ilegal la Molivişu în cadrul controversatului proiect de construire a pârtiei de schi. De altfel, ITRSV a mai constat că pentru lărgirea drumului Ghiţu-Molivişu s-au efectuat defrişări ilegale. Mai mult, o porțiune de 11, 4 hectare aduse ca urmare a scoaterii definitive din fondul forestier a suprafeţei necesare pârtiei nu a fost împădurită în două sezoane de reîmpădurire. Ca urmare, se vor întocmi dosare penale ce urmează a fi instrumentate de poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş. Dar cum comentează primul om al judeţui, confirmarea a ceea ce semnala de ani buni în spaţiul public, dând vina pe alţii, printre care se numără şi Garda Forestieră Argeş dar şi alte instituţii pe care preşedintele CJ a evitat să le nominalizeze:
„Noi facem pe detectivii pentru că instituţiile care trebuiau să facă acest lucru, care sunt salarizate din banul public nu l-au făcut! Fraţilor, ia vedeţi, aveţi o problemă! Nu cumva se verifică suspiciunile ridicate? Sunt foarte dezamăgit şi supărat!”
Amplul proiect Molivişu a fost demarat pe vremea când preşedinte CJ era Constantin Nicolescu şi s-a împotmolit în mandatul lui Florin Tecău, tocmai din cauza neregulilor care începeau să apară. Firmele italiene care au câştigat licitaţia de construire au intrat în conflict cu A.D.I Molivişu din care făceau parte Consiliul Judeţean şi primăriile Brăduleț, Cicănești și Arefu care ar fi avut de câştigat în urma dezvoltării turismului, sub coordonarea omului de afaceri Constantin Dârzan care s-a dezis, mai apoi, de proiect. Deşi se declară dezamăgit şi arată acuzator spre alte instituţii ale statului, preşedintele Dan Manu nu ar trebui să se arate uimit de descoperirile celor de la ITRSV, el fiind consilier judeţean în mandatul trecut, ba chiar liderul de grup al consilierilor PSD Argeş.