Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș a murit la doar 37 de ani

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș a murit la doar 37 de ani

Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, a murit la doar 37 de ani, după ce a stat o săptămână în comă, în spital, în urma unui tragic accident suferit în momentul în care își ajuta un prieten.

În data de 23 august, Mădălin Zamfir și un prieten s-au deplasat către zona Rucăr, Sătic, pentru a rezolva o problemă gospodărească. Prietenul său își amenajase o fosă septică și a coborât în ea din motive care nu se cunosc exact. Văzând că după câteva minute amicul său nu dă niciun semn,  și-a dat seama că ceva nu este în regulă.

Cineva a sunat la 112, un echipaj SMURD aflat în zona Rucăr, ajungând acolo în aproximativ 20 de minute. Cei doi bărbați au fost extrași din fosa respectivă.

Primul dintre ei a fost declarat decedat, în timp ce Mădălin a fost transportat de urgență cu un elicpter la un spital din Brașov. Din prima clipă, șansele sale au fost extrem de reduse… Specialiștii spun că fosa respectivă, proaspăt cimentată, a fost acoperită în noaptea de dinainte, iar materialele din care a fost construită au emenat gaze și au redus considerabil cantitatea de oxigen, pentru care cei doi bărbați au fost sufocați în momentul în care au coborât.

Colegii poliţistului au transmis un mesaj de condoleanţe. „Cu mare durere în suflet, plângem pierderea unui coleg și om deosebit, profesionist desăvârșit, familist convins și prieten adevărat.

Virtutea de care a dat dovadă confirmă aprecierea de care s-a bucurat.

Atât în timpul liber, cât și la serviciu, în uniformă sau în afara ei, doar un om adevărat, animat de cele mai însemnate virtuți, este în stare de cele mai mari sacrificii.

Un astfel de om este Mădălin Ionuț, om cu dovedită credință în Dumnezeu, care a rânduit să îl ia de lângă semenii săi, la vârsta de 37 de ani.

Suntem alături de familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și alinare a suferinței”, au transmis oamenii legii.

Dumnezeu să îl ierte!

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top