PSD Argeş – ‘mesaj de forță’! Spus în şoaptă

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 Majoritatea celor prezenți la şedință au cerut conducerii PSD Argeş organizarea unui miting de susținere a Guvernului. Valeca s-a codit, s-a învârtit, a arucat pisica în curtea conducerii de la centru, cert este că după aproape trei ore de discuții, organizarea protestului a rămas ca-n gară. Nu s-a luat nicio decizie în acest sens, aşa că PSD-iştii au plecat la fel de nemulțumiți cum au venit.

Astăzi, la mai mult de 48 de ore de la respectiva şedință , PSD Argeş transmite un comunicat de presă, semnat de Şerban Valeca. Mă aşteptam să fie un mesaj de forță. De unde? Comunicatul parcă transmite un mesaj spus în şoaptă. De forță….nici nu se pune problema. Se foloseşte un limbaj de lemn, de tip comunist, numai bun pentru un mesaj transmis din obligaţie.

Se ştie că PSD stă foarte prost la comunicare, dar chiar aşa nu ne aşteptam. Şi când te gândeşti că au o ditamai lista de comunicatori…

Iată comunicatul transmis de PSD Argeş: 

 „Vineri, 10 februarie 2017, la Pitești, a avut loc şedinţa Comitetului Executiv lărgit al PSD Argeş. Discuțiile purtate au vizat actualitățile legate de programul de guvernare, implementarea lui la nivel județen și prevederile bugetului de stat pe 2017.

Cu această ocazie, organizația județeană a PSD Arges, membrii din Biroul Permanent, dar și aleșii locali social-democrați din Argeș au transmis mesaje de susținere pentru Guvern. Primarii, consilierii judeteni si cei locali au solicitat Executivului să continue implementarea programul de guvernare al PSD, program în baza căruia cetățenii le-au dat votul și în care au mare încredere.

De asemenea, politic, aleșii locali PSD Argeș au transmis, pe lângă mesajele de susținere pentru Guvern și mesaje de sustinere a conducerii, de solidaritate în partid și de unitate.

Presedinte PSD Arges,

Senator Serban Valeca”

Pffff!!! Aşa ceva… mai rar. Cred că Dragnea e în extaz după citirea unui asemenea mesaj de susținere. De Grindeanu ce să mai zicem? 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top