Profesor găsit mort în casă!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, profesor a fost găsit mort într-un apartament din Câmpulung, cartierul Grui. Cadavrul se afla într-o stare avansată de putrefacție. Cauza decesului va fi stabilită după efectuarea necropsiei.

 lon Popescu locuia singur și nu a mai fost văzut în viață de săptămâna trecută, mai precis din data de 30 august. Trebuia să meargă la şcoala unde profesa, iar primii care si-au pus semne de întrebare cu privire la absența sa din viața publică au fost colegii săi. Ulterior s-au panicat şi vecinii, iar luni seara unul dintre ei a pătruns în locuința învăţătorului și l-a găsit decedat.
S-a dat alarma la 112, iar cazul a ajuns în atenția polițiștilor. Din primele verificări, trupul neînsuflețit nu prezenta urme de violență și, cel mai probabil, Ion Popescu ar fi decedat din cauza unor probleme medicale.

Potrivit Curierul Zilei, în urmă cu aproximativ șapte ani, învățătorul a fost implicat, alături de alte persoane, într-un caz de de trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor și pornografie infantilă.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Articole recomandate

Publicitate

Scroll to Top