Profesor condamnat pentru infracţiuni sexuale şi trafic de droguri – reprimit la ore!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

De necrezut! Un profesor a fost reprimit la ore deşi figurează în Registrul naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale, başca fusese condamnat cu suspendare pentru trafic de droguri. Ȋn acest context, conducerile a două instituţii de învăţământ din Buzău, o şcoală gimnazială şi un liceu, sunt cercetate de poliţişti.

Potrivit Edupedu.ro, este vorba despreun profesor de desen care ar fi desfăşurat şi anul trecut activităţi didactice.

„În data de 14 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară, urmare activităţilor specifice desfăşurate în contextul începerii anului şcolar, s-au sesizat din oficiu, faţă de conducerea a două unităţi de învăţământ din municipiul Buzău, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că unităţile de învăţământ nu au desfăşurat corespunzător activităţile şi verificările specifice impuse de Legea 118/2019 privind Registrul naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, cu privire la un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Buzău, cadru didactic în ambele şcoli”, a transmis IPJ Buzău., potrivit sursei citate.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top