Prefectul, prezent la evenimentele dedicate Zilei Jandarmeriei

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 

„Am participat astăzi la o primă parte a festivităților organizate de Ziua Jandarmeriei Române. În cei 172 de ani de existență ca instituție, de la 3 Aprilie 1850, Jandarmeria a crescut ca valoare și are, la acest moment, un rol esențial în multe domenii cheie. Odată cu societatea s-au schimbat și cerințele, iar jandarmii și-au adaptat misiunile în așa fel încât să aibă continuitate în menținerea siguranței publice.

Pe jandarmi îi vedem mereu în stradă! Fie la proteste, la controale,în situații de urgență. Au fost în stradă la inundații și în sate sau pe drumuri blocate de zăpadă, dar și când a fost declarată pandemia. Misiunile nu le-au permis să rămână în case. Mulți dintre ei chia s-au îmbolnăvit. Într-una dintre cele mai dificile perioade ale țării, au fost prezenți la datorie.


Ne bazăm în continuare pe profesionalismul jandarmilor argeșeni. Uneori lăudați, alteori criticați, le doresc o evoluție pozitivă ca instituție și sănătate și bucurii tuturor în plan personal.”, a scris Radu Perianu, pe pagina de Facebook.

 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top