Pitestiul, în beznă timp de o oră!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
 
Municipalitatea din Piteşti se alătură acţiunii globale numită „Ora Pământului” care angrenează 149 de ţări şi peste 500.000.000 de oameni.
Pe această cale vă informăm că în această seară, între orele 20:30 – 21:30, iluminatul public (11.000 de puncte luminoase) din tot oraşul va fi oprit, la fel ca şi la sediile instituţiilor publice. Vă invităm în faţa Primăriei să marcăm momentul, dar şi să procedaţi la fel în casele dumneavoastră.
După zece ani de manifestări, „Ora Pământului” (Earth Hour) se marchează în 2017 pe 25 martie, în intervalul 20:30 – 21:30, fiind cea mai mare manifestare voluntară de mediu din istoria omenirii. Acţiunea are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. 
 
Prima ediție a evenimentului a avut loc în 2007, la Sydney, în Australia, înregistrându-se participarea a 2,2 milioane de oameni. 
„Ora Pământului” se sărbătorește în România din anul 2009, continuând tradiția stingerii luminilor în mod simbolic. Numeroase instituții publice și private din toată țara participă la eveniment., se arăta intr-un comunicat al primăriei.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top