Peste 400 de elevi participă la cursuri gratuite de înot oferite de Primăria Mioveni!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

400 de elevi de ciclul primar și gimnazial din Mioveni au început de ieri cursurile gratuite de iniţiere oferite în cadrul Bazinului de Înot Didactic şi de Agrement Mioveni. Acţiunea este susţinută de Primăria Mioveni.

„Primăria oraşului Mioveni şi Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L. au încheiat un nou parteneriat cu şcolile din oraş, referitor oferirea gratuită a unei sesiuni de 12 şedinţe de înot pentru elevi, aceştia fiind grupaţi în funcţie de vârstă şi de programul şcolar. Parteneriatul își propune promovarea educației fizice și sportului pentru elevii din oraș.

Astfel, peste 400 de elevi de ciclul primar și gimnazial au început de ieri cursurile gratuite de iniţiere oferite în cadrul Bazinului de Înot Didactic şi de Agrement Mioveni, aflat în administrarea societăţii noastre.

Elevii provin de la școlile și liceele din oraș şi se pregătesc sub îndrumarea a doi instructori specializaţi şi vor beneficia de asistență medicală pe durata desfășurării cursurilor de inițiere. S.Ed.C Mioveni pune la dispoziţia elevilor şi mijloc de transport gratuit pentru deplasarea către şi dinspre Bazinul Didactic de Înot.”, a anunţat primarul Ion Georgescu, pe pagina sa de socializare.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top