Parlamentar USR: Mare nesimțire să te afișezi cu bijuterii scumpe ca soție de președinte în plină grevă a profesorilor!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

În plină grevă în sistemul de educație, Carmen Iohannis a apărut în public cu un colier de peste 10.000 de euro, ca imagine a unei case de bijuterii, în condițiile în care în calitatea ei de profesoară câștigă sub 4.000 de lei lunar (conform celei mai recente declarații de avere a președintelui Klaus Iohannis). Parlamemtarul USR, Emanuel Ungureanu, se arată deranjat de atitudinea afișată de soția liderului de la Cotroceni.
Soția președintelui României a ales să își completeze ținuta cu excelentele bijuterii din Colecția de Diamante a companiei Malvensky, scrie producătorul pe pagina sa de Facebook.
Parlamentarul USR Emanuel Ungureanu a catalogat gestul drept „tupeu nesimțit”: „Vă aduc aminte că doamna Iohannis nu se uită la salariul de profesoară deoarece a hoții cu soțul ei 6 case și din chiria lor trăiesc liniștiți cu 10.000 de euro pe lună.
Mare nesimțire să te afișezi cu bijuterii scumpe ca soție de președinte în plină grevă a profesorilor, MARE NESIMȚIRE!”, a conchis Ungureanu, potrivit Stiripesurse.ro.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top