Oamenii nu pot să iasă din curte, după ce porțile lor au fost asfaltate

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Locuitorii unei comune din Neamț își pot deschide porțile doar câțiva centimetri, după ce s-au trezit cu ele asfaltate. „Nu mai putem ieşi din curte”, este apelul disperat al bătrânilor.

În urma acestei întâmplări, localnicii, majoritatea bătrâni, par să fie revoltați pentru că acum trebuie să rezolve problemele create din bani proprii.

Locuitorii unei comune din Târgu Neamț sunt revoltați, pe motiv că nu își mai pot deschide porțile, după ce au fost asfaltate în drumul supraînălțat. Constructorul a asfaltat totul până la intrarea în curțile bătrânilor.

„Model de rele practici administrative. Recent, într-o comună din zona Târgu-Neamț a fost asfaltată o stradă. Așa de bine a fost asfaltată, că nu mai pot oamenii ieși de prin curți. Explicația e simplă: strada nu a fost decopertată, așa cum prevede proiectul, iar proiectantul și dirigintele de șantier și-au cam bătut joc de lucrare. Că cineva din primărie trebuia să supervizeze lucrarea e altă poveste. Și bomboana de pe colivă e că, mai urmează să se toarne un alt strat de asfalt. Care va înălța și mai mult nivelul asfaltului. Sunt curios cine își va asuma să semneze recepția lucrărilor pe această stradă. Las’ că merge și așa”, a descris întreaga situație Ciprian Traian Sturzu, un localnic din comuna respectivă, potrivit antena3.ro.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top