O profesoară acuză: M-au dat AFARĂ din Urgenţe – Spitalul Judeţean

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Ioana Dumitru spune că a mers la Urgenţe trimisă de la Spitalul Militar Piteşti cu diagnosticul apendicită, numai că aici nu a primit atenţie, ci indiferenţă. Mai mult, tânăra profesoară la Universitatea Piteşti afirmă că medicul de gardă Popa Gabrila Crenguţa a „trata-o” cu un tradiţional „Ieşi afară!”, lucru pe care l-a şi făcut. Redăm întocmai declaraţia pacientei, poate va fi citită şi de cei care au promis, în urma alegerilor din 2016, că vor acorda o atenţie deosebită sistemului sanitar din Argeş, respectiv respectabilul doctor şi preşedinte de Consiliu Judeşean, Dan Manu:  Vineri noaptea acuzand dureri in partea inferioara abdominala am apelat serviciul de urgenta 112 si am primit vizita salvarii la domiciliu,mi s-a administrat un calmant si am fost atentionata ca daca durerea persista sa merg pt diagnostic la un medic internist. Am mers la Spitalul Militar, unde, desi erau zilele libere am gasit de garda medicul Nicolescu, care mi-a facut multiple investigatii pt.diagnosticare cu o eficienta admirabila. Spitalul militar este bine si foarte bine dotat, conditiile sunt extraordinare, insa fiind regimul militarizat, eu fiind civila, cu diagnosticul de apendicita acuta am fost trimisa la urgente la Spitalul Judetean Arges!       

Ghinionul meu a fost ca nu erau medic chirurg si anestezist in Spitalul Militar….Aventura mea incepe cu adevarat la Spitalul Judetean Arges unde de serviciu era o dna. sau dra. (cred ca dra. doctor cu grave frustrari personale, o lipsa totala de profesionalism, o incompetenta pentru care ar trebui concediata fara urma de regret), pe numele ei Popa sau Pop, (n.r. Pop Gabriela Crenguţa) care m-a invitat afara desi i-am spus  ca vin cu diagnostic si analize (leucocite de 20000 mii) si ca trebuie sa ma vada un medic chirurg in regim de urgenta! Pop este pur si simplu straina de ceea ce inseamna codul deontologic al profesiei de medic! Am asteptat afara acuzand dureri,dar fara febra,voma si alte simptome dar cu analizele in geanta,de la ora 12-4 dimineata, ca la 4 dimineata sa-mi spuna ca nu cheama medicul chirurg mai devreme de ora 7!   

 

 

 Am urcat singura la etajul 4 – chirurgie explicandu-i unei asistente situatia, care mi-a spus ca fara sa fie sunat de jos de la urgente medicul de garda, ea nu ma poate ajuta cu nimic! Am coborat si am plecat acasa cu fisa deschisa la urgenta,am luat calmante si preventiv un antibiotic la recomandarea medicului meu de familie,iar la ora 7 m-am prezentat din nou la urgente!Deja se schimba tura, erau alti medici de garda, dra.Pop, care pe la ora 2.30 dimineata daduse stingerea in urgenta, desi afara asteptau oameni si de la ora 21. Am poze facute, nu se sinchisise sa se trezeasca asta pentru ca o deranjasem eu la ora 4 dimineata(cred)!

 

 

  Desi singura,am intrat la urgente, m-am asezat ostentativ pe un fotoliu, am intrebat medicii noi intrati in tura de aceasta individa, si intamplarea a facut, norocul, divinitatea, sa apara medicul chirurg chemat de acesti medici pentru alte cazuri!!!!!!L-am abordat pe medicul Viorel Badanoiu, un om de toata isprava, de un profesionalism construit in ani (omul are minim 65 de ani) si i-am comunicat de cat timp il astept,care e rezultatul analizelor. Domnul doctor m-a consultat rapid, a cerut o hemoleucograma completa din nou si in alte zece minute eram pregatita pentru a intra in operatie, confirmand diagnosticul medicului Nicolescu!!!! Dra.”doctor” Pop sau Popa a avut atata tupeu incat sa-si dea cu parerea si sa-i spuna dlui. doctor Badanoiu ca de fapt dansa nu considera cazul meu unul operabil…. Ai invatat carte nu gluma,draguta! Apendicul meu era inflamat in urma operatiei constatandu-se acest fapt, aceasta individa „doctor” fiind paralela cu a pune un banal diagnostic cu analizele pe masa!

 

    Nu am cuvinte sa va spun cat de corect, omenos, a fost medicul Badanoiu,(pensionar cred), va asigur de un profesionalism iesit din comun al acestui om. Seara dupa operatia de dimineata, cu greu,t otusi m-am ridicat in picioare!

 

  As putea sa va spun ca veniturile mele sunt bine ajustate de impozitele la C.N.S.A.S.ca atunci cand am o urgenta sa dau nas in nas cu dra. doctor Pop… Dupa aceasta experienta vreau sa-mi fac o asigurare privata la un spital care are dotari chiar si pt. urgente, unde sa fie angajati medici nu in functie de pile ci de profesionalism, si oameni adevarati!”

 Reclamaţiile la adresa sistemului sanitar din Argeş curg de ani buni, şi degeaba. Nici vizita ministrului Sănătăţii, Florian Bodog nu a adus o rază de speranţă, ba mai mult, Spitalul Judeţean Argeş, acest malaxor de scurgere de bani, este acum implicat într-un scandal de toată frumuseţea cu iz penal – deturnare de fonduri. Vom reveni!

 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top