Meteo: Săptămână 13 – 19 martie

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
PROGNOZA METEO pentru LUNI
 
ÎN ŢARĂ
Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil în nord-vestul teritoriului și se va menține mai mult noros în rest. Vor fi precipitații pe arii relativ extinse în sudul și sud-estul țării, unde cantitățile de apă pot fi însemnate, local în centru și nord-est și izolat în rest. La munte vor predomina ninsorile, în jumătatea de nord a Moldovei, trecător va fi lapoviță și chiar ninsoare, iar în celelalte regiuni va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Dobrogea, jumătatea estică a Munteniei și în sudul Moldovei, precum și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 5 grade. În zonele joase, mai ales spre sfârșitul intervalului, pe arii restrânse se va forma ceață.
LA BUCUREŞTI
Vremea va fi închisă și normală din punct de vedere termic. Temporar va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar minima va fi de 4…5 grade.
PROGNOZA METEO pentru MARȚI
 
ÎN ŢARĂ
Vremea va fi normală sub aspect termic, cu temperaturi maxime cuprinse între 6 și 14 grade și minime, în general, între -3 și 5 grade. Ziua, cerul va prezenta înnorări în cea mai mare parte a țării, iar noaptea va deveni variabil în vest. Vor mai fi ploi slabe, local în regiunile sudice și izolat în rest. La munte vor fi mai ales ninsori. Vântul va sufla slab până la moderat, trecător cu unele intensificări în prima parte a intervalului în Moldova, Bărăgan, Dobrogea, sudul Olteniei și în zonele de munte. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceață.
LA BUCUREŞTI
Cerul va fi mai mult noros și trecător va mai ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar minima se va situa în jurul valorii de 4 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.
PROGNOZA METEO pentru MIERCURI
 
ÎN ŢARĂ
Cerul va fi temporar noros și mai ales spre seară și noaptea, local vor fi ploi în jumătatea de nord a țării și pe arii mai restrânse în rest. La munte, precipitațiile vor fi predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zonele de munte, iar în a doua parte a intervalului și în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade. Dimineața, în zonele joase, izolat vor mai fi condiții de ceață.
LA BUCUREŞTI
Cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar minima se va situa în jurul valorii de 3 grade.
TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL
16.03.2017  – 19.03.2017
 
ÎN ŢARĂ
Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale în cea mai mare parte a țării.  Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în jumătatea de est a teritoriului, îndeosebi în primele două zile ale intervalului.
LA BUCUREŞTI
Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. În primele două zile ale intervalului, trecător vor fi posibile ploi slabe.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top