Lavinia Năstase, flori pentru primarul Ionică

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Supărată pe sistem şi pe viaţă, mai ales că nu poate patrunde şi ea în societatea culturală a Piteştiului, înţesată de pesedişti, liberala Lavinia Nastase, tocmai îşi lingea rănile de la ultima confruntare avută cu Ionica chiar la primărie, când a dat piept cu acesta, la Toamna Piteşteană.  Anterior întâlnirii de gradul PI, într-o conferinta de presă, aceasta l-a întrebat pe primar când are de gând sa organizeze concurs pentru şefia Centrului Cultural Piteşti, condus de ani buni de Carmen Dumitrache Salub, fara concurs.

Atât i-a trebuit primarului, care i-a tăiat dreptul la cuvânt. Ce a urmat după, este greu de descris, dar pe scurt, s-a lasat cu un potop de gratulări reciproce.
Si totuşi, revederea celor doi vechi duşmani, s-a produs cu flori. Cu un ghiveci în mâna, Lavinia l-a abordat pe Ionică. Imediat s-a facut scut în jurul primarului, toată lumea vrând sa-l protejeze de un atac floral. Ce ghiveci ar fi ieşit! Dar nu, Lavinia s-a arătat dispusă să-i ofere rivalului frumoasele tufănici, dacă reactivează viaţa culturală a oraşului. Şi implicit pe ea!Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top