La Vedea sunt prețuite tradițiile din străbuni!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Ieri a fost mare sărbătoare la #Vedea! A fost sărbătorită Ziua Comunei, fiind organizată și manifestarea “#Tradiții din străbuni”.
„Cântul, jocul și costumele populare au încântat asistența numeroasă, iar în Primărie a fost organizată și o expoziție de straie tradiționale deosebită.
Munca în beneficiul comunității se împletește la primarul Nicolae Dochinoiu cu respectul pentru fiecare dintre locuitorii comunei. 35 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie și mai mulți sportivi cu rezultate bune au fost premiați.
La eveniment a fost prezentă și o puternică echipă a #PSD, din aceasta făcând parte Ion Mînzînă – președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Simona Bucura Oprescu – secretar executiv PSD Argeș, senatorul Cristina Mariana Stocheci, deputatul Pavelescu Nicolae (fiu al satului), vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru BUGHIU, consilierii județeni Cristina Popa, Nicoleta Nicolescu și Bogdan Bălan, Tatiana Preduț – director Spitalul de Psihiatrie “Sf. Maria” Vedea, secretarii tehnici Andreea Călinescu-Oner (consilier local Bascov) și Toma Nicodim, precum și consilieri locali.
Felicitări primarului Nicolae Dochinoiu și locuitorilor din Vedea pentru un eveniment reușit și pentru realizările în planul dezvoltării comunei!”,
transmite PSD Argeș.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top