Jandarmii argeșeni vor asigura măsurile de ordine publică la Simfonia Lalelelor

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Peste 100 de jandarmi argeșeni vor fi prezenți în acest sfârșit de săptămână la manifestările cultural-artistice din județul Argeș.

Jandarmeria Argeș va asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice organizate cu ocazia desfășurării celei de-a 47-a ediție a Simfoniei Lalelelor.

Astfel, efectivele de jandarmi vor acționa, atât independent, cât și în cooperare cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea încălcării normelor de conviețuire socială.

Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite și pentru buna desfășurare a evenimentului, Jandarmeria Argeș adresează cetățenilor următoarele recomandări:

– să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– să acorde o atenție deosebită bunurilor și obiectelor personale (genți, bagaje, telefoane) pentru a preveni eventualele tentative de furt ;

– să supravegheze cu atenție minorii care se pot rătăci cu ușurință și să evite aglomerările de persoane;

– în cazul în care sunt martorii unor fapte antisociale să solicite sprijinul echipajelor/patrulelor de jandarmerie, sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top