Jandarmeria pe înțelesul micilor preșcolari

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Ieși copile cu părul bălan afară și râde la soare, doar s-o îndrepta vremea”.
Urmând parcă îndemnul marelui scriitor, Ion Creangă, am deschis astăzi porțile „casei” noastre pentru zeci de copii ai Grădiniței cu Program Prelungit „Pui de lei”.
„Deși vremea nu a fost tocmai prietenoasă, micii preșcolari, dornici să afle mai multe despre jandarmi, au umplut curtea Jandarmeriei Argeșene de voioșia și lumina specifice vârstei.
Încântarea copiilor a fost completă odată cu apariția colegului nostru patruped, Cici, care le-a prezentat câteva dintre abilitățile sale.
Tot astăzi am fost invitați la sediul Grădiniței cu Program Prelungit „Castelul Fermecat”, unde le-am făcut cunoștință celor mici cu meseria de jandarm.
De asemenea, le-am prezentat câteva reguli de conduită, dar și echipamentele noastre specifice. Zâmbetele lor inocente ne-au făcut să credem că a fost o activitate plăcută, pe care, cu siguranță o vom repeta.
Mulțumim doamnelor educatoare pentru interesul acordat față de misiunile jandarmeriei și pentru că ne-au dat ocazia să le putem prezenta copiilor activitatea noastră”, transmite Jandarmeria Argeș.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top