Investitorii turci salvează Consiliul Judeţean Argeş de primari

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Yildizlar Yatirim Holding A.Ş.este una dintre cele mai importante societăţi din domeniile producţie forestieră, chimicale şi fertilizatori, cu o tradiţie de peste 100 de ani. Anul acesta la Oarja se va da în folosinţă o nouă fabrică unde vor lucra peste 400 de români.  Ismail Hakki Yildiz, CEO Yildiz Entegre a precizat că noul parterneriat economic este mai mult de atât şi că legăturile dintre cele două ţări vor avea şi o componentă socială şi culturală. Ca atare, pe lângă fabrică va fi înfiinţată şi o creşă pentru copiii muncitorilor.

În schimb, preşedintele Dan Manu a spus de la tribună că este mulţumit de investiţie, întru-cât primarul din Oarja nu va mai veni la Consiliul Judeţean Argeş pentru a cere bani. Replica primarului nu a întârziat să apară: „Ne bucurăm că prietenii noştri vor face aici şi o creşă, pentru că ani buni am bătut pe la uşile parlamentului să ni se aprobe construirea unei creşe, şi nu s-a putut până acum.”

La această oră, Yildiz Entegre exportă produse pe bază de deşeuri lemnoase, din cele şase fabrici, în peste 50 de state. La Oarja investiţia se ridică la suma de 150 milioane de euro.

Ambsadorul Turciei –  Excelenţa Sa, Osman Koray Ertaş

Dan Manu, preşedinte Consiliul Judeţean Argeş


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top