Încă o româncă plecată la muncă în Italia a fost ucisă

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
În ziua de 25 martie, Ana Maria Stativa se afla în apartamentul ei de pe strada Varthema din Bologna. La un moment dat, şi-a făcut apariţia şi Francesco, bărbatul cu care românca avea o relaţie, muncitor din Vergato, cu antecedente penale.
 
Din vorbă în vorbă a aflat că Maria vrea să plece în România şi să petreacă Paştele în ţară. Răpus de o gelozie cruntă, italianul a scos un pistol de asomat porcii şi a ucis-o cu sânge rece.
 
Bărbatul a recunoscut în faţa judecătorilor că era îndrăgostit de femeie şi că se întâlnea cu ea în fiecare sâmbătă dimineața. La fel a făcut- o şi în ziua crimei. Acesta le-a mai spus magistraţilor că s-ar fi simțit batjocorit de româncă, despre care credea că-i împărtășește iubirea. Mai mult, italianul a susţinut că Ana Maria Stativa ar fi ajuns de-a lungul anilor să-i ceară împrumuturi de circa 40.000 de euro.
 
Francesco Serra a fost dus la închisoarea Dozza din Bologna, cu acuzația de omor, agravat de premeditare. Criminalul a acționat în mod premeditat, nesuportând faptul că femeia voia să se întoarcă în România pe timpul Sărbătorilor Pascale.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Articole recomandate

Publicitate

Scroll to Top