HANDBALISTELE DIN MIOVENI, ÎN VIZITĂ LA PRIMĂRIE

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 Echipa din Mioveni a venit în vizită la primarul oraşului, cel mai mare susţinător al lor, să le ureze succes în noul campionat.

Reamintim că weekendul acesta se va da startul Diviziei A la handbal feminin. În seria B va evolua și CS Dacia Mioveni 2012, formație pregătită de antrenorii Titel Răduță și Georgianos Macri.

În premieră pentru club, CS Dacia Mioveni 2012 va începe noul sezon competițional cu o echipă de senioare, reușindu-se definitivarea a opt transferuri importante pentru lot: Ana Maria Văcariu (CSM Ploiești), Cristina Mititelu (CSM Ploiești), Cezara Bogdan (CSS Mediaș), Ramona Dumitrache (LPS Slatina), Florentina Moisin (CSM Slatina), Andra Talu (CSS Caracal), Norica Pîrvulescu și Nicoleta Deaconu (Energetic Râmnicu Vâlcea).

De asemenea, cea mai nouă handbalistă a echipei, Ana Maria Văcariu, și-a sărbătorit ieri ziua de naştere, iar edilul Mioveniului, conducerea clubului și colegele sale i-au urat „La mulți ani”.

Primul meci oficial din noul sezon pentru argeșence va avea loc astăzi, de la ora 11, în sala de sport a Grupului Școlar Energetic din Râmnicu Vâlcea: CS Dacia Mioveni se va duela cu Național Râmnicu Vâlcea.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top