Fotbalistul Adi Mutu, către menajeră: Să nu mă minți, ca te f..t!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Menajera a povestit și un amănunt absolut şocant:
 
”Luni, Mutu era atât de beat că s-a luat de mine şi m-a întrebat dacă am prieten român. Mi-a arătat telefonul lui cu o poză cu telefonul meu şi conversaţiile mele şi mi-a zis: Să nu mă minţi că o să te f…Mi-a spus că eu sunt faimos şi nu o să mă dobori tu. Chiar când vorbea cu mine bea bere. Nu s-a dat însă la mine, n-a fost hărţuire sexuală”.
 
Bona a explicat şi episodul ”furtului”. ”Era sâmbătă şi i-am zis că duminică voi ieşi cu prietenii mei, şi mi-a zis că pot să iau ce vreau eu (referitor la plasa cu alimente, n.r.). Sâmbata seara găteam și le-am spus: „Pot să iau asta şi asta?”. Mi-au zis ca da, era permis să iau mancare și băuturi.
 
A doua zi, taxiul venise, a trebuit să închid poarta și ea m-a văzut. El nu era acasă. Da, îmi permiteau să iau mâncare din casă. Eram încrezatoare. Eu îi consideram pe ei ca și familia mea. Peste tot în casă erau camere de luat vederi, chiar şi la mine în cameră, credeau poate că o să mă fur singură. M-au confruntat apoi şi le-am zis că e greşeala mea, le-am spus că nu m-am gândit dacă ei mi-au spus aşa, să iau mâncare”.
 
Tiberiu, bărbatul acuzat de Mutu că ar fi sedus-o pe fosta lui bonă ca să fure de la el, este foarte suparat după ce Adrian Mutu a speriat-o pe mama lui de 72 de ani, atunci cand a venit la uşa la ei şi ar fi făcut scandal. Barbatul sustine ca și-ar retrage plângerea împotriva „Briliantului” dacă el și-ar cere scuze față de mama sa.
 
”Nu regret nimic din trecutul meu niciodată, îmi asum tot ce am făcut. Am avut o relaţie cu fata asta. Mi-a zis că a avut o relaţie cu cineva, un băiat din America. Am vrut să-i uşurez situaţia” a mai adăugat el.
 
Şi şeful Comunităţii filipineze din România a apărat-o pe Kitz: „E nedrept să fim acuzați mereu. Nu a furat nimic. Nu vom tolera activități ilegale. Cei care fac așa ceva vor fi pedepsiți”.
 
Sursa B1.tv.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top