“Festivalul Țuicii” de la Coșești, o nouă ediție reușită!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Sâmbătă și duminică, pe Valea Păcurarului din Coșești, într-un cadru natural de excepție, a avut loc o nouă ediție a popularului „Festival al țuicii”.
„Organizatorii – primarul Nicolae Pană, Primăria și Consiliul Local #Coșești – au reușit să facă și în acest an o manifestare care a adunat numeroși invitați care s-au bucurat de expoziții, degustări, puncte gastronomice foarte apreciate, dar și programe muzicale pentru toate vârstele și gusturile.
Un punct de atracție a fost parada ecvestră care a început din dreptul primăriei și a urmat drumul către Valea Păcurarului.
“Festivalul Țuicii” de la Coșești a devenit o frumoasă #tradiţie, atât pe plan local, cât şi naţional, continuând campania de recunoaştere a ţuicii drept băutură tradiţională românească, dar şi a celorlalte produse şi meşteşuguri tradiţionale specifice zonei.
O numeroasă echipă a PSD Argeș a fost și de această dată alături de primarul Nicolae Pană și de oamenii locului. Au ajuns pe Valea Păcurarului deputatul Simona Bucura Oprescu – ministru al Muncii și Solidarității Sociale, Ion Mînzînă – președintele Consiliului Județean Argeș și al #PSD Argeș, senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Pavelescu Nicolae, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, subprefectul Ciprian Neculăescu, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Adrian Dumitru BUGHIU și Marius Nicolaescu, primarii Eugeniu Pătru – Pietroșani, Ion Gârleanu – Bogați, Cristian Hristu Dică – Vlădești, Gabi Ștefănoiu – Stâlpeni, Florin Proca – Berevoești, administratorul public al județului Cristi Puiu, administratorul public al orașului Mioveni Aurel Costache, consilierii județeni Ramona Nițoiu, Monalisa Ioniță, Nicoleta Nicolescu, Aurel Iacșa, Vasile Negoescu, Marilena Ionescu, viceprimarul comunei Stâlpeni, Mariana Machedon, consilieri locali din Mioveni, Coșești și Domnești, precum și secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu, Toma Nicodim, Augustin Tudoreci.
Felicitări primarului Nicolae Pană și gospodarilor din Coșești pentru această sărbătoare reușită!”, transmite PSD Argeș.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top