Evitaţi drumurile pe unde trece convoiul NATO! În Argeş…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Circulaţia va fi îngreunată pentru deplasarea coloanelor militare care participă la unul dintre cele mai mari exerciţii NATO ce se desfăşoară pe teritoriul României, Bulgariei şi Greciei.

În ziua de 1 iunie, de la ora 9:00 până la ora 20:00, vehiculele militare se vor deplasa pe Drumul Naţional Giurgiu-Bucureşti.

În 2 iunie, de la miezul nopţii până la ora 18:00, vor urma traseul Bucureşti-Piteşti – pe Autostrada 1, Piteşti-Sibiu – pe Valea Oltului, după care vehiculele se vor deplasa spre poligonul din comuna braşoveană Cincu.

În zilele de 3 şi 4 iunie, în intervalul orar 9:00-17:00, vor fi din nou coloane militare de la Giurgiu până la Cincu.

Vehiculele militare participă la exerciţiul NOBLE JUMP 2017, un test pentru capacitatea logistică a aliaţilor de a deplasa forţe şi tehnică rapid, în zone unde este necesară intervenţia NATO.

NOBLE JUMP 2017 este un exerciţiu cu termen scurt de notificare, planificat în scopul testării capacităţii operaţionale a elementelor forţelor NATO cu nivel ridicat de operativitate şi a capabilităţilor implementării planului de acţiune pentru asigurarea capacităţii operaţionale a NATO în România şi Bulgaria.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top