Echipa PSD, în mijlocul gospodarilor din Brăduleț! Respect pentru tradiții!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Astăzi, în zi de mare sărbătoare, la #Brăduleț a avut loc o nouă ediție a “Festivalului Cașcavalului”, o manifestare de tradiție în care bunul gust al produselor specifice zonei s-a împletit perfect cu spectacole de muzică populară și demonstrații de meșteșuguri.

“Primarul Florin Iordache a primit din partea președintelui Consiliului Județean Ion Mînzînă o diplomă de onoare pentru promovarea produselor și meșteșugurilor tradiționale. La rândul său, acesta a oferit președintelui CJ o diplomă pentru buna colaborare.

Aceștia au premiat apoi cupluri cu peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, elevi cu rezultate bune la învățătură, familii cu nou-născuți pe meșterul popular Vasile Tică, cel care a fost desemnat de curând Tezaur Uman Viu.

Din echipa #PSD Argeș condusă de președintele Ion Mînzînă au făcut parte senatorul Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea,
Vicepreședinții Consiliului Județean Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, subprefectul Bogdan Minciunescu, primarii Constantin Oancea – Mușătești, Niculae Dragnea – Băiculești, Ion Cojocaru – Nucșoara, Florin Proca – Berevoești, consilierii județeni Vasile Negoescu, Marilena Ionescu, Aurel Iacșa și Nicoleta Nicolescu, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu, Augustin Tudoreci și Toma Nicodim.

Felicitări primarului Florin Iordache și echipei sale!
La mulți ani sărbătoriților zilei!”, transmite PSD Argeș.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Articole recomandate

Publicitate

Scroll to Top