Deputat PSD: Nu e criză, Dragnea e supărat că primarii n-au bani

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Reporter: Direct, cum va fi afectat judeţul Argeş de criză?

Nicolae Velcea, deputat: „Eu nu cred că este o criză, este o măsură luată de preşedintele partidului în urma unei evaluari. Amintiţi-vă că încă din campanie, Liviu Dragnea a spus că va urmări să nu ne abatem de la programul de guvernare, de la etapele stabilite.”

R: Şi ce nu s-a urmărit, domnule deputat?

N.V: „Sunt mai multe, nu ştiu să vă spun acum punctual. A fost o echipă care a prezentat evaluarea în CEX, noi ne supunem CEX-ului, toate organizaţiile din ţară au votat.”

R: Nu ştiu cum spuneţi dvs că nu e nicio criză, primarii PSD din Argeş sunt foarte supăraţi. Aşteptau astăzi un răspuns pentru finanţarea pe PNDL. Ce aveţi să le mai transmiteţi?

 N.V: „Asta a fost şi motivul, nerespecatrea programului, suntem la jumătatea lunii iunie şi primarii nu au primit banii promişi. Este normal ca şi domnul Dragnea să fie supărat şi toţi primarii din ţară!”

R: Şi nu se mai putea aştepta măcar o zi ca să se semneze ordinul PNDL, acum cine îl mai semnează?

N.V: „Da, este destul de complicat. Normal, Guvernul ar trebui să funcţioneze până la nominalizarea următorului Guvern.”

Într-un material anterior, un primar PSD anticipa acest gen de răspuns, şi că responsabilitatea va fi trecută în spatele Guvernului Grindeanu. Citeşte şi 3000 de primării blocate de CRIZA lui Dragnea. Primarii se revoltă

 

 

 

 

 

 

 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top