Deputat Nicolae Pavelescu: Fără falsă modestie…

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 „Fără îndoială că o importanță semnificativă are stabilitatea țării noastre, nu doar economică, ci și politică. Și fără falsă modestie, dacă România a făcut față crizelor multiple, inclusiv celor generate/alimentate de războiul din Ucraina vecină, este și pentru că PSD guvernează. Și conduce ministere vitale, precum cel al Finanțelor, Transporturilor, Muncii, Agriculturii sau Economiei.


4,3 miliarde de euro, cu 770 de milioane de euro mai mult decât anul trecut, au adus investitorii străini direcți în România, în primele șase luni ale anului.

Este un semnal important, inclusiv pentru piața internațională de capital, unde România are o vitală nevoie să fie percepută cât mai bine pentru a avea acces la finanțarea necesară.

Evident că-n balanța deciziei investitorilor a atârnat greu modul în care guvernul actual face față crizelor multiple, starea mediului economic și din această perspectivă PSD a avut o contribuție majoră, prin măsurilor luate și prestațiile miniștrilor săi.

O dată-n plus se vede cât de importantă a fost intrarea PSD la guvernare și realizarea unei coaliții puternice, care să guverneze responsabil!”, transmite deputatul PSD de Argeș Nicolae Pavelescu.

Pavelescu, PSD: O dată-n plus se vede cât de importantă a fost…


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top