Curând, în Argeș, EXAMENUL AUTO supravegheat VIDEO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
 
La începutul lunii iulie a.c., acest sistem de înregistrare audio-video a fost implementat cu succes în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, urmând ca programul să fie instalat etapizat la nivelul tuturor serviciilor publice comunitare regim premise de conducere şi înmatricularea autovehiculelor din ţară. În Argeş, sistemul va fi funcţional începând cu data de 12 iulie a.c.
Concret, pe autovehiculele folosite pentru proba practică a permisului auto se vor instala sisteme tehnice de monitorizare fixe şi se orientează paralel cu partea carosabilă, astfel încât să surprindă traficul pe direcţia de deplasare înainte a autovehiculului.
Stocarea datelor se realizează astfel încât să permită identificarea exactă a înregistrărilor după numele examinatorului, ziua şi ora examinării.
 
În cazul în care candidatul contestă rezultatul acestei examinări, înregistrările vor fi puse la dispoziţia instanţei competente.
De asemenea, începând cu data de 17 iulie a.c., ora de începere a probei practice, în municipiul Piteşti, va fi 8.30, cu 30 de minute mai devreme decât în prezent., se arată întru-un comunicat de presă al Prefecturii Argeș.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top