Cum se fac licitaţiile spaţiilor teatrului Davila: Nu e VAD!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Dorind să afle mai multe detalii despre acest spaţiu, reporterii Momentulzilei.ro au sunat la Teatrul Al Davila. Aşa s-a aflat că un spaţiu situat în buricul oraşului este de ocolit.

Reporter: „Bună ziua, aveţi un spaţiu de închiriat cu destinaţie comercială, ne puteţi da mai multe detalii, unde exact este situat?”
Reprezentant Teatrul Davila: „Ăăă..este situat pe laterala teatrului, lângă florărie. NU PREA E VAD, adică este băgat bine de tot…trebuie…nu ştiu cum să zic…!”, încurajează angajata teatrului închirierea spaţiului.

De-a lungul timpului, managerii şi actorii de la teatrul Al. Davila s-au plâns că nu au suficiente resurse financiare, deşi instituţia a beneficiat de unul dintre cele mai mari bugete acordate de Consiliul Judeţean, ceea ce ridică un semn de întrebare asupra reticenţei cu care este promovată închirierea spaţiului. Până de curând, aici a funcţionat o agenţie de turism deţinută de nepoata fostului preşedinte al Consiliului Judeţean- Constantin Nicolescu, Carmen Nicolescu.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top