Cornel Ionică, ameninţare fără precedent: “Scoatem caseta, domnu..

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Ultima şedinţă a Consiliului Local Piteşti i-a oferit primarului Cornel Ionică nesperata ocazie de regizor şi producător de film. Ionică a ameninţat public că o să scoată o casetă “compromiţătoare” cu o înregistrare a consilierului local, fostul ziarist, Mihai Alexandrescu. Deranjat că în cadrul unei emisiuni de la un post tv local, Alexandrescu s-a autoproclamat deţinător al deciziilor peste învăţământul piteştean, Ionică a izbucnit:

Cornel Ionică: “ Cică, participând la o emisiune, domnul consilier Mihai Alexandrescu zice: << Eu, ca şi membru din conducere a unor consilii de administraţie şcolare, ţin să precizez că la o şcoală din Piteşti se moare de frig, ce e acolo, e jale…>>. Eu am vorbit cu directorii din Piteşti, nici un cadru didactic nu s-a plâns de frig.”

Mihai Alexandrescu: “Domnu primar, mă scuzaţi că vă întrerup, nu am spus că se moare de frig. Am fost prezent la o şcoală şi directorul de acolo mi-a zis că s-a spart o ţeavă…”

 Cornel Ionică: “Fiecare avem probleme cu câteo ţeavă…Nu, nu, nu domnu consilier, aducem caseta, e acolo înregistrat…”

Din sală: “Aduceţi-o şi puneţi-o în public. Când ne duceţi la film?”

Cornel Ionică s-a dat pe spate, s-a şters la guriţă şi a zâmbit. A mai bifat un succes…regizoral în Consiliul Local Piteşti.

 

 

 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top