CINCI MINIŞTRI şi un PREMIER nu ştiu cât costă BENZINA în România

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Sincer nu m-am uitat la preţurile carburanţilor, în marea majoritate a timpului circul cu șoferul. Înţeleg tot de la dvs., de la media, că preţul ar fi crescut într-o proporție mult mai mică decât creşterea de 0,16 operată în prima etapă. Nu studiez, obiectivul Ministerului de finanţe şi al meu, ca ministru, este să urmăresc politicile fiscale, nu să citesc în fiecare zi preţul de la pompă. Dacă aş face această activitate aş consuma timpul”, a spus Ionuț Mișa.  

Ceilalţi miniştri „ancoraţi” în realităţile ţării pe care o conduc dar nu ştiu cât costă benzina sunt cei ai Transporturilor, Energiei, Educaţiei, Fonduri Europene şi premierul Tudose.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a evitat să le spună jurnaliştilor dacă ştie sau nu cu cât s-a scumpit combustibilul după reintroducerea supraaccizei. Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declarat că nu ştie care e preţul benzinei şi motorinei, motivând că nu este şofer iar Ministrul Educației, Liviu Pop, a spus că nu știe cât costă benzina la pompă pentru că „alimentează soția”.

Premierul Mihai Tudose, pe de altă parte, a spus că benzina s-a scumpit, dar nu din cauza supraaccizei, ci pentru că uraganele au lovit zonele petroliere ale Statelor Unite.

Astăzi şi Rovana Plumb a venit cu o declaraţie aberantă, nici ea nu ştie cât costă benzina. „În unele locuri, da, în unele locuri, nu. Se urmărește acest lucru și bineînțeles că va fi exprimat, ca și până acum, un punct de vedere concret. Ceea ce ne interesează este faptul că au crescut salariile, au crescut pensiile și în continuare se va face acest lucru”, a declarat Rovana Plumb, miercuri, la Parlament, întrebată dacă, în opinia sa, prețurile la benzină și motorină au crescut în ultima perioadă.

„Eu, personal, până în acest moment, de o lună de zile nu am alimentat”, a declarat Plumb, citată de RTV.

 

 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top