Câmpulung, izolat de infrastructură, înfloritor în turism SEXUAL

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Prezent la Piteşti, la conferinţa de presă a PNL Argeş, consilierul local din Câmpulung repune pe tapet o problemă extrem de veche şi dureroasă, lipsa drumurilor care a izolat Câmpulungul de restul judeţului şi a ţării.

Bogdan David: „Să dăm numai un exemplu, drumul Braşov-Piteşti care se parcurge în patru ore, DN73, început de atâta timp, între Piteşti şi Câmpulung şi care nu mai are şanse să fie terminat. Trebuie să stăm la 13 semafoare degeaba, pentru că lucrările nu avansează. Toţi şi-au atribuit acest drum, nimeni nu l-a terminat. Ar mai fi 73C, care ne leagă de Curtea de Argeş, praf şi el…Câmpulung-Târgovişte, de asemenea…deşi pe porţiunea dâmboviţeană a fost posibilă reabilitarea lui. Avem culoarul Rucăr-Bran, zona Sătic, Dâmbovicioara, spectaculose pentru turism şi degeaba. În schimb, s-au asfaltat nişte drumuri care duc doar la nişte grădini de legume. Domnul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu nu stă de vorbă cu noi, nici măcar cu primarul lui, care e PSD-ist. Mă scuzaţi, trebuie să plec, vreau să ajung în weekend la familie…Apropo, de curând, a fost demolat Tetrul de Vară pentru a fi amenajată o parcare cu 26 de locuri, pentru care s-a alocat suma de două miliarde şapte sute de mii lei.”

Dacă turismul despre care vorbea David încă mai are de aşteptat, cel sexual este în floare de ani buni. Abia acum a aflat şi Poliţia Argeş care a mai ridicat din „producători.” Şi să nu uităm de o altă meserie de bază, furtul de lemne recompensat de statul român cu ajutoare sociale pentru rromi, şi bineînţeles celebra colonie de sclavi de la Berevoieşti.


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top