Buldoexcavatorul primăriei în curtea primarului. Primarul n-are!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 În urma unei sesizări, reporterii Momentul Zilei au mers la casa primarului. Sesizarea făcea referire la faptul că Ion Baicea (Costesti) folosește buldoexcavatorul primărie pentru a-si ridica vila. În curte, muncitori cu duiumul, coordonați chiar de către primar. „Sunt în concediu, și da, folosesc utilajul de la primărie, dar plătesc. Și pe oamenii de la primărie care îmi muncesc, ii plătesc.”, s-a justificat edilul din Costești.

Mergând la primărie, pentru a solicita chitanța, viceprimarul  Sandu Florin a sunat la numărul 112, al caseriei, dar nu a răspuns nimeni.Încercând să ne lămurească, cu o invitație la cafea, că există chitanț: ” Ați venit pentru sesizare? Ce repede! „, spune vicele, care părea să fie în temă cu demersurile sefului său.

Ne reîntoarcem la casa primarului, cu aceeași solicitare, chitanța. După ce stă un pic pe gânduri, primarul decide: ” Am chitanță, dar nu vreau să v-o arăt! „, și s-a întors în curte, la muncitori. Cert e, că nici la o oră cât reporterii noștri au  stat în fața casei, buldoexcavatorul nu plecase, deși edilul declarase că l-a închiriat pentru o oră.

 


Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top