Bugetul Primăriei Coşeşti, dirijat către investiţii

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

La Coşeşti, primăria are în derulare mai multe proiecte de investiţii pe care trebuie să le finalizaze, dar mai are şi proiecte ce urmează a fi implementate. Ca urmare, administraţia locală a decis să aloce cea mai mare parte din buget acestor investiţii de interes public.

Potrivit primarului Nicolae Pana este vorba despre investiţii în infrastructura de utilităţi, reabilitări de şcoli, modernizarea şi eficientizarea iluminatului public, modernizare prin asfaltarea străzilor din comună, infiţare reţea de gaze.

Nu sunt doar aceste proiecte, ci multe altele enumerate de primarul Nicolae Pană care a precizat că proiectul privind reabilitarea, modernizarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă, proiect finanțat din fonduri guvernamentale, prin PNDL II, este într-un stadiu de execuție de peste 85%, finalizarea lui fiind unul dintre obiectivele esențiale ale acestui an. De asemenea, se lucrează la documentația aferentă investiției ce vizează introducerea rețelei de canalizare și, la finele anului, s-a obținut finanțare și pentru înființarea rețelei de alimentare cu gaze.

Iată și alte obiective de investiții aflate pe agenda executivului din Coșești:

# reabilitarea moderată a Școlii și a Grădiniței Jupânești, dar și a sediului administrativ al comunei, investiții finanțate prin PNNR;

# dotarea cu mobilier, echipamente digitale și materiale didactice a grădinițelor și școlilor de pe raza comunei – PNNR;

# continuarea reabilitării și modernizării iluminatului public, proiect finanțat prin Agenția Fondului de Mediu;

# continuarea campaniei de modernizare prin asfaltare a străzilor din comună, cu ajutorul CJ Argeș;

# înființarea a două stații de încărcare a vehiculelor electrice, la Coșești și Lăpușani – PNNR;

# definitivarea proiectului privind înscrierea tuturor adreselor de pe raza comunei în Registrului Electronic Național al Nomenclaturii Străzilor.

„Nu în ultimul rând, ne vom preocupa constant de asigurarea bunului mers al activității administrației publice locale, în scopul satisfacerii nevoilor cetățenilor”, mai spune primarul din Coșești.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top