Bărbatul care a vrut să-și ucidă familia pentru că nu a găsit mâncare în frigider a fost condamnat

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Judecătoria Pitești a dat la finalul lunii decembrie sentința într-un dosar în care un bărbat de 30 de ani din Pitești, rezervist voluntar la o unitate militară din Câmpulung Muscel a fost judecat pentru amenințare și încălcarea repetată a ordinului de protecție, conform Adevărul.

 

Bărbatul și-a amenințat atât soția, cât și fiul, că îi va ucide și, deși fusese emis un ordin de protecție pentru șase luni, agresorul l-a încălcat de trei ori, sunându-și soția și dându-i mesaje. Judecătorii l-au condamnat pe bărbat la un an și 10 luni de închisoare cu executare. În plus, acesta trebuie să plătească daune morale de 24.000 lei fostei soții (au început de câteva luni procedurile de divorț) și băiatului său.

Conform procurorilor, pe 26 februarie 2022, bărbatul a venit beat acasă seara și a început să facă scandal deoarece nu găsea mâncare în frigider. Băiețelul agresorului l-a filmat pe acesta din urmă când căuta un cuțit de vânătoare și amenința că își va ucide familia. Din fericire, cuțitul fusese bine ascuns de către soția agresorului, iar acesta nu l-a găsit.

După cum mai spun procurorii în rechizitoriu, agresorul a amenințat în repetate rânduri că își va ucide soția cu un cuțit de vânătoare, că îi va tăia capul și va pune în loc un cap de vacă.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top