AUR a făcut o nouă achiziţie!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

 

Deputata Ana Loredana Predescu  la trecut la AUR. Ea este parlamentar de Braşov şi a fost aleasă pe listele PSD. A fost membru PSD până în februarie 2021, apoi s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (PPU-SL).

„Motivația de a mă alătura Alianței pentru Unirea Românilor a venit prin prisma parcursului meu politic din Parlamentul României, care nu a fost unul satisfăcător din punct de vedere al voturilor date de parlamentari în favoarea interesului românilor.

Cu toate că, de mai bine de doi ani, am primit invitația din partea lui George Simion de a mă alătura echipei sale, am simțit că acum este momentul potrivit. Am constatat că la nivelul societății s-a format obiceiul de a „pasa” responsabilitatea schimbării generației următoare. Eu am spus: Stop joc! Nu vreau ca ai mei copii și copiii noștri să lupte perpetuu pentru schimbare, vreau să lupt eu pentru a mă asigura că nu pleacă din țară! Pentru că cel mai dramatic lucru care se poate întâmpla cu o societate, este exodul populației, care în România este cel mai mare, dintr-o țară fără război!”, a declarat deputata., potrivit Stiripesurse.ro.

Nu rata niciodata nicio stire importanta. Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

Scroll to Top