În curând, pe marea grilă de salarizare: MAJORARE SALARIALĂ! PNL..

Joi, la Şedinţa Consiulului Judeţean Argeş (CJ) se va vota noua grilă de salarizare a aparatului Consiliului Judeţean Argeş. Sumele sunt de-a dreptul ameţitoare, formate din cinci cifre. Cel mai mic salariu porneşte de la 2.600 de lei, ajungându-se până la 13.000 de lei. Consilierii PNL, PAM şi PMP au luat o decizie în privinţa votului pentru acestă majorare.

În curând, pe marea grilă de salarizare: MAJORARE SALARIALĂ! PNL..


Consiliul Judeţean Argeş îşi va mări din nou salariile. Astfel un şofer va avea puţin peste 2 600 de lei, un şef de birou va pleca acasă cu peste 7.000 de lei iar un şef de serviciu cu 10 000 de lei. Consilierii PNL vor vota, însă împotriva acestor măriri, şi implicit împotriva majorării indemnizaţiilor pe care le primesc.

Gelu Tofan, purtător de cuvânt PNL: "Aseară am luat decizia ca toţi consilierii noştri să voteze împotriva aceste decizii. Se pare că preşedintelui Cj, Dan Manu îi este dor de meseria sa de medic legist, pentru că anesteziază un buget mort. Oricum, deciziile se pare că le ia doamna Maria Dinu care şi dânsa
şi-a majorat salariul la peste 100 de milioane de lei vechi."  În mai puţin de 30 de minute la CJ începe şedinţa care va parafa prin vot (PSD are majoritate) mărirea salariilor angajaţilor de la stat, decizie extrem de controversată şi privită cu dezaprobare de restul societăţii argeşene. Nu fiţi invidioşi, urmaţi şi dumneavoastră curand...la cotizat!


Acestea vor fi salariile după noua grilă:

_  11.513 lei - secretarul judeţului

_  11.412 lei - arhitectul şef

_ 11.035 lei – directorul executiv

_ 10.150 lei – pentru funcţia şef de serviciu

_ 9.425 lei – pentru fiecare şef de birou

_ 7.004 lei – pentru funcţia de auditor superior

_ 5.003 lei – vor avea consilierii, consilierii juridici şi inspectorii principali

_ 3.451 – vor avea referenţii

_ 2.683 – vor avea şoferii

De asemenea, pentru fiecare funcţie de execuţie, se adaugă gradaţia de vechime.

”Ce mai vine la execuţie, mai puţin la conducere, este gradaţia de vechime. Dacă facem un calcul, pe fiecare funcţie, grad, gradaţie este 22,5 aplicat la fiecare sumă” a spus Eliza Rădulescu, şeful serviciului Resurse Umane. Aceasta a mai adăugat că angajaţii CJ vor beneficia şi de un spor de CALCULATOR! Preşedintelui Dan Manu va avea un salariu de 13.000 pe lună.